Reportages - Tarieven

Al hieronder genoemde fotoreportages kunt u zelf invulling geven, denk aan bijvoorbeeld stand en rijfoto's. Ook kunnen er fotoreportages op maat en naar wens gemaakt worden. Voor stalreportages (meerdere paarden op een locatie) of een op maat gemaakte reportage gelden andere tarieven. De foto's worden door de fotograaf uitgekozen om de beste selectie te garanderen.

Reportage 1

Het pakket omvat een 1 uur durende fotoshoot waarbij u 10 foto's op webformaat met logo ontvangt. Hier uit kunt u 1 foto op groot formaat zonder logo uitzoeken. De overige foto's kunnen nabesteld worden. Dit pakket kost €65,- exclusief voorrijkosten.

Reportage 2

Het pakket omvat een 1 tot 1,5 uur durende fotoshoot waarbij u 12 a 18 foto's op webformaat met logo ontvangt. Hieruit kunt u 4 foto's op groot formaat zonder logo uitzoeken. De overige foto's kunnen nabesteld worden. Dit pakket kost €85,- exclusief voorrijkosten.

Black photo pakket

Het black photo pakket omvat een max. 1 uur durende fotoshoot waarbij u 5 blackfoto's op webformaat met logo ontvangt. Hieruit kunt u 1 foto op groot formaat zonder logo uitzoeken. De overige foto's kunnen nabesteld worden. Dit pakket kost €45,- exclusief voorrijkosten.


Contact

Nabestellen - Afdrukken

Het nabestellen van foto's is een makkelijk proces. U geeft aan welke foto's u wilt hebben, deze worden net als de andere foto's op uw fotopagina bijgevoegd. De kosten zijn €10,- per (extra) foto. Bij grote afname kunt u korting krijgen.

Het afdrukken van de bestanden kan ik ook voor u uithanden nemen. Er is enorm veel mogelijk, van canvas tot een foto op plexiglas. Neem contact op voor de mogelijkheden.


Contact

Img
Img

Tips voor fantastische fotoshoot

  • Zorg ervoor dat het paard netjes, schoon en getoilleteerd klaar staat bij aanvang van de fotoshoot. U kunt eventueel de manen invlechten.

  • Een extra paar handen is altijd erg prettig om bijvoorbeeld het paard zijn aandacht te vragen, probeer een persoon te vinden die zou willen assisteren.

  • Zoek een mooie locatie op het terrein of eventueel daarbuiten. Kijk vooral naar een stukje waar je mag komen waar bijvoorbeeld bomen, planten of mooie bloemen staan.

  • Zorg dat het harnachement vooraf (schoon en compleet) klaar ligt. Dit scheelt een hoop tijd.

  • Als u zelf op de foto gaat, bekijk of het dekje en beenbescherming bij uw outfit past. Ook is het prettig als uw kleding schoon en zonder vlekken is.